ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Ieder bedrijf wil hoog scoren in Google. Aangezien bijna elke zoektocht naar een product of dienst begint bij Google, betekent hoog scoren in Google meer bezoekers aan je website, meer leads, meer conversies,…
SEO of zoekmachine-optimalisatie is dan ook één van de belangrijkste aspecten van online marketing. We bieden professionele SEO diensten aan op maat van je bedrijf, waarbij we uitgaan van een grondige analyse van je website. Op basis daarvan wordt dan in gezamenlijk overleg een SEO traject uitgestippeld rekening houdend met de in je bedrijf aanwezige competenties en met je budget.

ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA)

Met SEA of Google AdWords zetten we in op relevante zoekopdrachten van je doelgroep met tekst- of banneradvertenties. Die zie je bovenaan de zoekresultaten van Google.
We beginnen altijd met een uitgebreide analyse. Welke producten of diensten wil je promoten? Welke zoekwoorden gebruikt je doelgroep? Daarna zetten we een AdWords campagne op die we periodiek monitoren, analyseren en optimaliseren. Het resultaat brengen we in kaart via overzichtelijke rapporten.

SOCIAL MEDIA

Social media start net als alle vormen van online marketing met een duidelijke campagnestrategie. Eerst doen we onderzoek naar de doelgroep en brengen we in kaart hoe we met Facebook, Twitter, LinkedIn en/of Instagram deze doelgroep het beste kunnen bereiken. Hierdoor kunnen we slim gebruik maken van demografische, geografische en sociale gegevens om de potentiële klant op het juiste moment aan te trekken, te raken en te laten converteren. Je maar één kans voor een eerste indruk. Wij zorgen voor een professionele bedrijfspagina en mooi ontworpen posts. Want de juiste inzet van social media resulteert in grotere naamsbekendheid, loyale klanten, betere SEO en inzicht in de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

EMAIL MARKETING

Email marketing is een laagdrempelige en goedkope manier om met gerichte informatie mensen aan te zetten tot actie. Het doel is om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten te overtuigen of relaties te onderhouden. Heb je al een lijst met emailadressen van klanten die je een mailing wil sturen? Of wil je adressen aankopen? Wij helpen je bij het opzetten van nette email campagnes. Samen bepalen we de doelstelling, segmenteren jouw adressenbestand en zorgen ervoor dat de juiste boodschap bij de juiste personen terechtkomt.
We bepalen samen de inhoud en zorgen voor een professioneel ontwerp in jouw huisstijl. Na het versturen van de mailing zorgen we voor een overzichtelijk rapport.

Advies
Web
Online Marketing
Concept
Print
Teamleader