LOGO & HUISSTIJL

Aan de hand van de identiteit en de visie van uw bedrijf ontwerpen wij een passend logo en daarbij horende huisstijl. Naast huisstijl ontwerp kunnen we ook een bestaande huisstijl opfrissen en denken we graag mee over de toepasbaarheid van jouw huisstijl op verschillende dragers.
Iedereen kent het belang van imago. De kleine details tellen, en een huisstijl die consequent wordt doorgevoerd zet de puntjes op de i. Het laat zien dat je georganiseerd bent en stuurt een positief signaal richting de klant. De huisstijl is iets waarmee alleen bedrijven met grote standvastigheid zich mee bezig houden, in het bijzonder in een tijd waar de focus op digitale communicatie zo groot is.

FOTOGRAFIE

Sprekende foto’s mogen niet ontbreken op een nieuwe website. Vooral in tijden waarin visuele content steeds belangrijker begint te worden speelt mooie fotografie een belangrijkre rol.
Opvallende foto’s. Bijzondere foto’s. Sprekende foto’s. Foto’s die het verhaal dat jij wilt wilt vertellen op de perfecte wijze weten aan te vullen.
Onze fotografen hebben hun eigen specialisatie zoals food- product- of portretfotografie. Ze zijn stuk voor stuk ervaren, gebruiken de juiste apparatuur en luisteren naar jouw wensen. Samen brengen we de juiste boodschap over.

COPYWRITING

Tijdens een kennismakingsgesprek vertel je ons over jouw bedrijf en doelgroep. Op deze manier nemen we jouw verhaal mee en schrijven we teksten die overtuigen, aanzetten tot actie, inspireren en inzetbaar zijn voor verschillende media. Net als bij vormgeving, is het belangrijk dat teksten nauwkeurig op de doelgroep zijn afgestemd. Wij weten als geen ander hoe we uw boodschap pakkend, scherp en helder kunnen verwoorden. Of het nu gaat om een webtekst, brochure, persbericht of magazine, wij vinden de juiste ‘tone of voice’ en aanspreekvorm.

Advies
Web
Online Marketing
Concept
Print
Teamleader