DRUKWERK

De uitstraling van je bedrijf of organisatie is doorslaggevend voor een goede eerste indruk. Niet alleen het logo en de huisstijl zijn belangrijk, maar ook de vormgeving en lay-out van documenten en andere dragers.
Drukwerk is een vak apart. Je hebt er naast een creatieve geest ook de juiste vaardigheden en tools voor nodig, want je moet met veel aspecten rekening houden. U kan bij ons terecht voor print-projecten in alle soorten en maten. Van het ontwerpen van visitekaartjes tot grote reclamecampagnes met tal van dragers die deel uitmaken van een samenhangende branding strategie.

GROOTFORMAAT

Wij denken graag met u mee over hoe u met grootformaat prints of signalisatie extra aandacht kan trekken voor uw communicatie. We begeleiden bij het kiezen uit de diverse mogelijkheden voor materiaalkeuze, kleurechtheid, installatie en ook onderhoud.
Met grootformaat toepassingen kan u de perfecte extra dimensie geven aan uw inrichting en uitstraling.

VERPAKKINGEN

Een boodschap communiceren in een folder of brochure is een heel ander verhaal dan de boodschap welke op een verpakking overgebracht moet worden. Vaak is de ruimte beperkt en moeten er keuzes worden gemaakt. Meertalige aspecten, leesbaarheid, technische details en eisen; elk element speelt een rol.
We luisteren eerst naar het verhaal van uw product en het doelpubliek voor wie het bestemd is. Daarmee gaan we aan de slag voor een ontwerp dat je onderscheidt van de concurrentie.

Advies
Web
Online Marketing
Concept
Print
Teamleader