MARKETINGADVIES

Veelal verloopt marketing op ad-hoc basis waardoor een heldere lijn en concreet actieplan ontbreekt. Aan ons de taak om je dit aan te reiken. Een goed verhaal maakt iedereen blij. Hier streven we dan ook naar wanneer je ons om marketingadvies vraagt.
Elk merk, elke opdrachtgever, elk project en elke opdracht vraagt om een specifieke benadering. Door te kijken naar de huidige wensen en te anticiperen op de behoeftes van de toekomst, kunnen we solide marketingavies geven. Hierin staat het overbrengen van kennis en informatie op een creatieve en doeltreffende manier altijd centraal. Uw persoonlijke wensen en eisen worden op originele wijze omgezet in overtuigende communicatieboodschappen.

ONLINE STRATEGIE

Wie is je online doelgroep? Wat zijn de online trends en ontwikkelingen in jouw markt? Wij helpen je graag met je online marketing strategie en stellen samen de beste aanpak op.
Graag zetten we onze expertise in om doelstellingen te vertalen naar een effectieve online strategie. Dit doen we door inhoudelijke kennis uit de organisatie te bundelen met onze eigen kennis en ervaring. We adviseren in de te maken keuzes met betrekking tot de invulling van alle online kanalen, definieren de diverse milestones en leggen alles vast in een roadmap.

Advies
Web
Online Marketing
Concept
Print
Teamleader